0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2019 Çarşamba 11:09:00 - Güncelleme:19 Haziran 2019 Çarşamba 11:13:00

Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür için gelen teklifleri iki yıldızın menajeri açıkladı

Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür’ün menajeri Necdet Ergezen, iki yıldız için gelen tekliflerle ilgili Lig Radyo’ya konuştu.

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtlayan menajer Necdet Ergezen transferler hakkında şu bilgileri verdi:

DORUKHAN TOKÖZ: Şu ana dek sadece İtalyan kulüplerinin radarında. Sosyal medyada yazılan teklifler doğru değil. Sadece Udinese kulübünün Dorukhan'ın bonservisi için 7 milyon euro'luk bir teklifi var buna 1 milyon euro da performans bonusu ekleyecekler. Ancak bu teklifi Beşiktaş yeterli bulmadı. Dorukhan'ın ederini bulması halinde bir kulübe satılabileceğini düşünüyorum. Şimdi bir satış olmazsa da Dorukhan'ın yeni bir hoca ile kendini geliştirerek daha iyi yerlere gelmesi mümkün.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: Abdülkadir için daha çok teklif var. Bunlardan en iyi teklif Monaco'dan geldi. Monaco, Abdülkadir için 16 milyon lira bonservis ücretinin yanı sıra 3 milyon euro bonus ve ilerideki olası satışından pay veren bir teklifle geldi. Ancak Trabzonspor kulübü Abdülkadir'in satışı için pek niyetli değil. Ağaoğlu yönetimi bu yıl şampiyonluk kazanacak bir kadroya odaklanmış durumda. Bu nedenle de Abdülkadir'i takımın önemli bir parçası olarak görüyorlar.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX