0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Aralık 2018 Perşembe 23:13:00 - Güncelleme:28 Aralık 2018 Cuma 14:20:00

CHP'liler yine HDP'lileri geçecek

Mehmet Bekaroğlu’nun ziyaretinin ardından şimdi de CHP’li Veli Ağbaba ve Tahsin Tarhan Sırrı Süreyya Önder’e gitti.

HDP’li Sırrı Süreyya Önder, aralık ayı başında terör örgütü propagandası yapmaktan dolayı 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve Kocaeli Kandıra Cezaevi’de cezasını çekmeye başladı.

CHP’LİLER ZİYARETE DEVAM EDİYOR

Daha önce Mehmet Bekaroğlu’nun ziyaret ettiği Önder’i geçtiğimiz günlerde de Veli Ağbaba ve Tahsin Tarhan ziyaret etti. Ağbaba, ziyareti Twitter hesabından duyurdu.

CHP vekilleri Demirtaş'ı HDP'den çok ziyaret etti

Edirne'de cezaevinde yatan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı CHP'den 17 milletvekili ziyaret ederken, kendi partisinden ise sadece 7 milletvekili ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevi'nde terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklu bulunuyor.

EN ÇOK CHP'LİLER ZİYARET ETTİ

Demirtaş'ı ziyaret eden siyasilere bakıldığında ise Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri öne çıkıyor. Öyle ki HDP milletvekilleri Selahattin Demirtaş'ı 7 kez ziyaret ederken CHP'nin 17 farklı milletvekili 23 kez ziyaret etti.

DEMİRTAŞ'I ZİYARET EDEN MİLLETVEKİLLERİ

Sezgin Tanrıkulu - 3 kez
Mehmet Bekaroğlu - 3 kez
Erdal Aksünger - 2 kez
Eren Erdem - 2 kez
İlhan Cihaner
Öztürk Yılmaz
Fikri Sağlar
Niyazi Nefi Kara
Veli Ağbaba
Mehmet Tüm
Orhan Sarıbal
Necati Yılmaz
Şenal Sarıhan
Nurettin Demir
Utku Çakırözer
Tuncay Özkan
Ali Şeker

SON ZİYARET EDEN ÖZTÜRK YILMAZ OLDU

Selahattin Demirtaş'ı son ziyaret eden ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz oldu. Yılmaz, ziyaretle ilgili ise Genel Başkan'ın olurunun olduğunu ve selamını iletmesini istediğini söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX