0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Aralık 2018 Salı 13:25:00 - Güncelleme:25 Aralık 2018 Salı 13:39:00

Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Edep yoksunu

Başkan Erdoğan, Hulusi Akar hakkında söylediği sözlerle tepki çeken Özel'e "Edep yoksunu" dedi.

CHP'li Özgür Özel, 15 Temmuz gecesiyle ilgili Bakar Akar'a suçlamalar yönelterek, Akar'ı, 15 Temmuz'da darbeye karışmayacakları evine yollamakla suçlamış, ardından bu konuşmaları tepki toplamıştı.

"BU EDEP YOKSUNU KİŞİLERLE ANA MUHALEFET SİYASET YAPIYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında CHP'li Özgür Özel'in konuşmalarını hatırlatarak "Bu edep yokusunu kişilerle ana muhalefet siyaset yapıyor. Bu ana muhalefet, günü savuşturmanın derdinde olan bir ana muhalefet." dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"MİLLİ SAVUNMA BAKANIMIZA YAPILAN HAKARETLER YENİLİR YUTULUR DEĞİLDİR"

"Kavgacı ruh ile muhalefet olmaz. Türkiye'nin son 16 yılda üstesinden gelemediği tek sorunu, işini doğru düzgün yapamayan ana muhalafet partisine sahip olmasıdır.

Hele hele Milli Savunma Bakanımıza yapılan hakaretler yenilir, yutulur değildir. Bu edep yoksunu kişilerden, sıfatı nedir bilmiyorum bilmeme de gerek yok, bu kişilerle ana muhalefet politika yapıyor. Bunu milletimize iyi anlatmalıyız.

"BUNLAR YERİ GELİR TERÖR ÖRGÜTÜYLE EL ELE KOL KOLA YÜRÜRLER"

Bunlar yeri gelir terör örgütüyle el ele, kol kola yürürler, yeri gelir onların diliyle konuşurlar, yeri gelir bu millete onların ağzıyla saldırırlar. Yeri gelir, terör örgütünün ileri gelenlerini, cezaevinde ziyaret ederler. Milli Savunma Bakanımıza bu şekilde saldırabilme edepsizliğini yapmışlardır.

Bunlara gerekli dersleri yargıda vermek zorundayız. Bunlar ancak o dilden anlarlar. Önce tazminat, ardından ceza. Bu ülkede 40 yılı aşkın silahlı kuvvetlerimizde görev yapmış bir kabine mensubu arkadaşımıza bu şekilde saldırma hakkında sahip değil."
 

 






Başkan Erdoğan müjdeyi verdi: Elektrik ve doğalgaza indirim

Ensonhaber

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX