0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 16:58:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 17:02:00

Gattuso'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye kötü haber

Napoli'nin yeni teknik direktörü Gennaro Gattuso, Milan'da oynayan Ricardo Rodriguez'i istedi.

TM Dijital Haber Merkezi

Milan’da formasını Theo Hernandez’e kaptırdıktan sonra takımdan ayrılma kararı alan ve adı sık sık Fenerbahçe ile Galatasaray’la anılan Ricardo Rodriguez’den iki kulübe de kötü haber geldi.

GATTUSO ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Carlo Ancelotti ile bağlarını kopardıktan kısa bir süre sonra Gennaro Gattuso ile anlaşmaya varan Napoli genç teknik adamın raporu doğrultusunda Ocak ayına hazırlanırken, 41 yaşındaki teknik adamın Milan’dan öğrencisi olan Ricardo Rodriguez’i istediği belirtildi. Sol tarafta Ghoulam’ın sık sık sakatlanması, Rui’nin transfer olmak ihtimalinin yüksek olması ve Hysaj’ın genelde sağ tarafta oynaması sebebiyle Rodriguez’i gözüne kestiren Gattuso’nun İsviçreli futbolcuya kapılarını açtığı kaydedilirken, oyuncunun da Napoli’ye son derece sıcak baktığı bildirildi.

2021 yılına kadar Milan’la sözleşmesi bulunan Ricardo Rodriguez bu sezon sadece 4 maçta forma giyebildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX