0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Temmuz 2019 Cuma 09:12:00 - Güncelleme:19 Temmuz 2019 Cuma 09:15:00

Galatasaray ile Genk arasındaki Samatta pazarlığında fark 1 milyon Euro'ya indi

Genk, Samatta için 9 milyon Euro’ya inerken Galatasaray başarılı golcü için 8 milyon Euro’ya kadar çıktı. Pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

Cimbom Samatta transferi için tüm şartları zorluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Diagne’nin satılması durumunda mutlaka alınmasını istediği Tanzanyalı oyuncu için kulübü Genk daha önce 10 milyon euro bonservis bedeli talep etmiş, Sarı-Kırmızılı yönetimin alternatif olarak düşündüğü kiralama formülüne hayır demişti.

Bu gelişmeler üzerine durum değerlendirmesi yapan Galatasaray yönetimi, satılması halinde Diagne’den gelecek paranın bir bölümünü burada kullanarak rakamı 8 milyon euroya kadar yükseltti. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu rakamın bir kısmını peşin verirken kalanı için de 4 taksitte ödeme yapabileceklerini Gentli yöneticilere bildirdi.

Belçikalılar’ın ise 10 milyon eurodan 1 milyonluk bir indirime gittikleri, taksit teklifine ise fazla sıcak bakmadıkları ifade edildi. Galatasaray’ın son sözünü söylemek için Diagne transferini beklediği, bu durum netleştikten sonra kartlarını daha açık bir şekilde oynayabileceği vurgulandı.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX