0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 11:07:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 11:16:00

Fatih Terim'den Konya maçı öncesi 3 kesik

Denizlispor maçında performansları beğenilmeyen Mariano, Selçuk İnan ve Jimmy Durmaz bu hafta Konyaspor karşısında yedek kulübesinde oturacaklar.

TM Dijital Haber Merkezi

Denizlispor karşısında son derece kötü futbol oynayan Galatasaray’da Konyaspor maçı öncesi büyük bir kadro değişikliğine gidilmesi beklenirken, tecrübeli teknik adam Fatih Terim’in cezasının sona ermesi sarı kırmızılı camiayı motive etti.

ORTA SAHADA SERİ - N'ZONZİ - BELHANDA

Geçtiğimiz hafta Denizli’den çıkamayan Cimbom’un ilk 11’inde radikal değişiklikler olacak. 2-0 kaybedilen maçta performansları beğenilmeyen Mariano, Selçuk İnan, Jimmy Durmaz’ın bu hafta yedek kulübesinde oturması beklenirken, bu oyuncuların yerlerini Linnes, N’Zonzi, Feghouli’ye bırakacağı tahmin ediliyor. Kırmızı kart cezalısı olan Marcao’nun olmadığı haftada defansta Donk’un oynayacağı tahmin edilirken, Falcao’nun henüz resmi sözleşmeye imza atmaması Diagne’nin Konyaspor karşısında forma giyme ihtimalini güçlendiriyor.

GALATASARAY'IN KONYASPOR KARŞISINDA MUHTEMEL 11'İ

Muslera - Linnes - Luyindama - Donk - Nagatomo - N'Zonzi - Seri - Belhanda - Babel - Feghouli - Diagne

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX