0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2019 Pazar 09:21:00 - Güncelleme:20 Ekim 2019 Pazar 17:27:00

Beşiktaş 34. başkanını seçiyor

Beşiktaş 34’üncü başkanını seçiyor. Başkanlığa adaylığını koyan Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve Serdal Adalı, üyelere hitap etti. Ardından başlayan oy verme işlemi saat 17:00'ye kadar sürdü. Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda oy kullanan üye sayısının 8644 olduğu açıklandı ve oy sayımına geçildi.

İstanbul plakasına denk gelen bu çok özel numaralı koltuğa kimin oturacağı merak konusu. Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve Serdal Adalı’nın listeleri Beşiktaş’a hizmet için yarışıyor. Saat 10.30’da BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde başlayan seçimde 14 bin 950 üyenin oy kullanma hakkı var. Serdal Adalı kırmızı, Ahmet Nur Çebi krem, Hürser Tekinoktay ise mavi renkli pusulayı tercih etti.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen genel kurulda kongre divan kurulu başkanlığına Uluç Gürkan seçildi.

Toplantıda daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

3 BAŞKAN ADAYI KONGREDE KONUŞTU

AHMET NUR ÇEBİ

"Ben katılımcı, paylaşımcı bir Beşiktaş istiyorum. Ben idarecilerin toz pembe konuşmalar yapmadığı bir Beşiktaş istiyorum. Gerçeklerle yüzleşecek yöneticiler ve genel kurul istiyorum.

Beşiktaş’ın genel kurulu üzerinde söylenen bazı şeylerin doğru şeylerin doğru olduğuna inanmıyorum. Bindirilmiş kıtalardı, şunlardı, bunlardı. Beşiktaşlı özgürdür, özgür iradesiyle oy kullanır. Sandıktan içeri girdiğinde onun işi sadece Beşiktaş'ı düşünerek oy atmaktır.

Dolayısıyla bugün hepimiz bir şeyi göstereceğiz, ispat edeceğiz. Beşiktaş'ta bindirilmiş kıtalar yoktur. Hiç kimsenin, oyları bu şekilde lekelemeye hakkı yoktur.

Aday çıkan arkadaşlarım büyük cesaret göstermişlerdir, onları tebrik ediyorum. Bu geceden sonra kim çıkarsa çıksın benim başkanım olacak. Ona Beşiktaş adına hizmet edeceğime söz veriyorum. Ben koltuk için gelmiyorum ben Beşiktaş'a bir şeyler vermek istiyorum."

HÜRSER TEKİNOKTAY

"Bugün sonuç ne olursa olsun kazanan Beşiktaş olacaktır. 3 ay önce Fikret Orman bey ile seçime girmiştik. Şimdi diğer 2 adayla beraber yarışıyoruz. Buraya gelen tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum.

Beşiktaş’ın Metin-Ali-Feyyazlı öz kaynak düzenli modeline yeniden kavuşmak istiyoruz. En büyük özlemimiz bu. Beşiktaş bunu yapmaya mecburdur. Tüketim değil üretim modeline dönmek zorundayız. Mevcut sistem çökmüştür. Bu yüzden buradayız.

Biz eski günlere dönmeyi vaat ediyoruz. Ajax’ın futbolcu fabrikası olması gibi Beşiktaş’ın da futbolcu ürettiği eski dönemlere dönmesini arzuluyoruz. Futbolcu Rasim Hoca ve Toschak’a emanet edip kurumsallaşmak istiyoruz. Beşiktaş’ı halka teslim etmek istiyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 1.sırada çıkıp, 45 Milyon Euro gibi bir geliri elimizde tutamadık ve Şampiyonlar Ligi'nde kalamadık. Atletico Madrid gibi olmalıydık ama olamadık.

Beşiktaş Jimnastik Üniversitesi’ni kuracağız. Buradaki spor bölümleriyle öncü bir eğitim yuvası inşa edeceğiz. Türkiye’de spor politikasının liderliğini yapıp, öncüsü olacağız.

Beşiktaş’a menajerlere para kazandırma dönemi bitecektir. Gerek öz kaynak düzenimiz gerek Rasim Hoca-Toschak ikilisiyle iç pazarda ve dış pazarda 100 milyona kurulacak bir takımı aracıları ortadan kaldırarak 30 milyon gibi rakamlara kurabileceğiz.

Beşiktaş’ta ben ve arkadaşlarımızın kulüple hiçbir akçeli ilişkisi olmayacak, kulübe fatura kesmeyecektir. Bizim felsefemiz Serencebey’de kulüp şiarı ve kuruluş felsefesidir."

SERDAL ADALI

"Bu yeni dönem şimdiden Beşiktaşımız için hayırlı olsun. Beşiktaşımızın desteğe bu kadar ihtiyacı olan bir dönemde aday olan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bu kutsal görevi şerefi ve layıkıyla yürütmeye çalışacağız. Kazananın Beşiktaş olmasını diliyorum."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX