0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Ekim 2019 Cumartesi 08:00:00

Başkent'te kritik randevu

Ligde 12. sırada bulunan Beşiktaş, zorlu Ankaragücü deplasmanında 3 puan arıyor. Avcı ve öğrencileri, ilk deplasman galibiyetini alarak yeni yönetimin moralli bir şekilde görevine başlamasını hedefl iyor. Siyah-Beyazlılar'da 5 oyuncu sakat.

GÜNEŞ

■ SÜPER Lig’de 8 puanla 12. sırada yer alan Beşiktaş, aynı puanda yer alan Ankaragücü’yle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yarın yapılacak olağanüstü seçimli kongre öncesinde mutlak 3 puan almayı hedefleyen Abdullah Avcı ve öğrencileri, yeni yönetime moralli bir başlangıç hediye etmek istiyor. Ankara Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak kritik karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

5 OYUNCU SAKAT

 ■ SİYAH-Beyazlılar'da bugünkü maçta 5 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Oğuzhan Özyakup ve Georges N'Koudou Ankara kafilesinde yer almadı. Gökhan’ın yerine Douglas’ın, Ruiz’in yerine Necip’in, N’Koudou’nun yerine de Lens’in forma giymesi bekleniyor. Orta sahada kırmızı kart cezası biten Mısırlı Elneny de 3 hafta aradan sonra ligde oynayabilecek.

DEPLASMAN FOBİSİ

 ■ ANKARAGÜCÜ ile rakip sahada karşılaşacak Beşiktaş, deplasmandaki kötü performansıyla dikkati çekiyor. Kartal, deplasmanlarda oynadığı son 6 resmi maçı da kaybetti. Geçen sezon son iki deplasmanından G.Saray ve Trabzon’a yitiren Beşiktaş, bu sezon da Sivas, Gaziantep ve Trabzonspor’a yenildi. Öte yandan, Siyah-Beyazlı ekipte G.Saray maçı öncesinde sarı kart sınırında oyuncu bulunmuyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX