0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2019 Pazartesi 11:09:00 - Güncelleme:16 Aralık 2019 Pazartesi 11:13:00

Muriqi, çileden çıktı! Ozan'ın eline vurdu

Fenerbahçe'de Ozan da ikinci sarıdan atılınca Vedat Muriqi, takım arkadaşına isyan etti.

Süper Lig'de 15. hafta maçında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan maçta kazanan 3-1'lık skorla ev sahibi Demir Grup Sivasspor oldu.

Maçın son dakikalarında farkı 1'e indiren F.Bahçe'nin beraberlik için yüklendiği anlarda üst üste gelen iki kırmızı kart sarı-lacivertlileri çileden çıkardı. Rodrigues'in Erdoğan'a yaptığı müdahaleye hakem Ali Palabıyık direkt kırmızı kart çıkardı. Bu karara gösterdiği tepkiyi sürdüren Ozan da ikinci sarıdan atılınca Vedat Muriqi, takım arkadaşına isyan etti. 

Kendisine kaptanlık bandını uzatan Ozan'ın eline vuran Kosovalı forvet, "Neden kart görüyorsun" diyerek çok sert tepki gösterdi. Ozan, hafta içi oynanacak kupa maçında cezalı, Rodrigues ise iki maç ceza alırsa Beşiktaş derbisinde de olmayacak.

Rodrigues'in gördüğü kırmızı kartta itirazı uzatan Ozan, 2. sarıdan atıldı. Onun bu sorumsuz tavrına çok kızan Vedat, kaptanlık bandını uzatan Ozan'ın eline vurdu.  (Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX