0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2019 Perşembe 10:38:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 10:46:00

Messi Galatasaray'ın Falcao transferini yorumladı

Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, Galatasaray'a transfer olan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi hakkında görüşünü sorduğu Barcelona'nın Arjantinli süperstarı Lionel Messi, "Falcao harika bir golcü. Kafa vuruşları muhteşem, iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Nereye giderse gitsin gollerine devam edecek" ifadelerini kullandı.

"BEN YAPTIKLARIMI BİLİYORUM"

Yarıştığı diğer dünya yıldızları olan Cristiano Ronaldo ve Zlatan Ibrahimovic gibi kendiyle alakalı açıklamalardan imtina etme sebebinin sorulması üzerine ise Messi, "Hakkımda konuşmayı sevmem, insanların benim hakkımda konuşmasını tercih ederim. Nasıl biri olduğumu, yaptıklarımı biliyorum ama yorumlarımı kendime saklıyorum" dedi.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX