0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2019 Salı 08:57:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2019 Salı 08:58:00

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Mayıs gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta puan tablosu araştırılıyor. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs birincisi kim? sorusunun yanıtı tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kanal D’nin sevilen yarışma programında birbirinden renkli karakterde yarışmacılar buluşuyor. Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile izleyicisini ekrana bağlayan Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine heyecan dorukta. Gelinlerin hünerlerini gösterdiği Gelinim Mutfakta'da kaynanalar ise puanlama yapıyorlar. Belirlenen yemeği kaynanalarına sunan gelinler bakalım bugün kaç puan alacaklar. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacısı kim? Gelinim Mutfakta hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

Gelinim Mutfakta puan tablosu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 28 Mayıs birincisi kim? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Kanal D’nin izlenme rekorları kıran yarışması Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Gelinlerin hünerlerini gösterdiği Gelinim Mutfakta'da kaynanalar ise puanlama yapıyorlar. Belirlenen yemeği kaynanalarına sunan gelinler bakalım bugün kaç puan alacaklar. Bugün yeni yarışmacı da aralarına katılacak. Gelinim Mutfakta puan tablosu ve günün birincisi hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 

GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU! 

Günlük en düşük puanını alan gelini 5 puanla Yasemin oldu. Yeni yarışmacı haftaya 5 puanla başlamış oldu. Yasemin'in ardından en düşük puanı alan gelin ise 14 puanla Ezgi oldu.

Günün en yüksek puanını alan gelini 15 puanla Gülcan ve Vahide oldu. Yapılan kura çekimi sonrasında çeyrek altının sahibi olan isimse Vahide olarak açıklandı.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU

Fatih Ürek'in sunumu ile hafta içi her izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da doğdu. Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta şarkıcı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki eğlence mekanlarında sahne aldı. 1989 yılında İstanbul’a gelen Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

Fatih Ürek Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’nın sunuculuk yapıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX