0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ocak 2020 Cuma 14:36:00 - Güncelleme:31 Ocak 2020 Cuma 14:37:00

Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında? Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir?

Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir? Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Doya Doya Moda'ya bugün katılan yarışmacı Betül Böçkün oldu. İzleyiciler yeni yarışmacı Betül Böçkün hakkında araştırma yapmaya başladı. Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Betül Böçkün hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

Doya Doya Moda Betül Böçkün kimdir? Doya Doya Moda Betül Böçkün kaç yaşında? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Doya Doya Moda'ya bugün katılan yarışmacı Betül Böçkün oldu. İzleyiciler yeni yarışmacı Betül Böçkün hakkında araştırma yapmaya başladı. Doya Doya Moda yeni yarışmacısı Betül Böçkün hakkında merak edilenler haberimizde..

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Betül Böçkün aslen Bingöllü. Yarışmaya İstanbul Beylikdüzü'nden katılıyor. "Modaya çocukluktan beri ilgim vardı, bebeklerimi giydirerek, kendimle uğraşarak modaya ilgim olduğunu anladım. Bu yarışmadaki amacım büyük bedenlerin de şık ve tarz olduğunu göstermek, buna yönelik butik ve tarz kıyafetler tasarlamak." diyor.

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KAÇ KİLO?

24 yaşındaki yeni yarışmacı 90 kilo. 

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN BOYU KAÇ?

Betül Böçkün 1.74 boyunda.

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KAÇ BEDEN?

Betül Böçkün, 42-44 beden giyiniyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX