0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Temmuz 2019 Pazartesi 10:17:00 - Güncelleme:15 Temmuz 2019 Pazartesi 10:20:00

Haraslin, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı

G.Saray’ın kanat arayışlarında ocak ayından beri gündemde yer alan Haraslin, açıklamalarda bulundu. Lechia Gdansk forması giyen Haraslin, Sarı-Kırmızılı kulüpten teklif geldiğini söyledi.

Polonya basınından Przeglad Sportowy’e konuşan Lukas Haraslin, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini biliyorum ve kulübün güçlü olduğunu düşünüyorum. Teklifi hemen reddetmek istemedim çünkü Türkiye’ye taşınma konusunu değerlendiriyorum. Yakın gelecekte güçlü bir kulüpten ilginç bir teklif gelirse kabul edebilirim. Ancak şu anda Lechia’nın futbolcusuyum ve burada daha fazla kupa kazanmak istiyorum. Gelecek sezon üçüncü olmaktan daha iyisini başarabiliriz” dedi.

İTALYA SEÇENEĞİ HER ZAMAN AÇIK

Teklif gelirse İtalya’ya dönmek istediğini itiraf eden Haraslin, “İtalya’da tekrar oynamayı çok istiyorum çünkü Parma’dayken çok gençtim. Şimdi daha deneyimli bir futbolcu olarak İtalyan futbolunu tekrar denemek istiyorum” ifadelerini kullandı. 23 yaşındaki Slovakya doğumlu Haraslin, sol kanat ve forvet pozisyonlarında forma giyiyor. 2015 yılında bedelsiz olarak Lechia Gdansk’a transfer olan Lukas Haraslin, bu sezon 38 resmi maçta 5 gol ve 8 asist ile dikkatleri üzerine çekti.  (Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX