0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 09:08:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 09:09:00

12 Aralık Antalya'da bugün okullar tatil mi? Antalya Valiliği'nden tatil açıklaması geldi!

Son dakika Antalya'da bugün okullar tatil mi? Antalya Valiliği'nden tatil açıklaması geldi mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ tarafından yayımlanan son dakika uyarısı ile Antalya'da beklenen şiddetli fırtına ve yağış başladı. Antalya için ilk kez kırmızı kodlu uyarı yapılırken İl Meteoroloji bölge müdürü Davut Öztürk’ün kırmızı kodla ilgili çok tehlikeli bir meteorolojik olaya işaret ettiğini belirterek vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı. Öğrenciler ve veliler yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Antalya Valiliği'nin tatil açıklaması haberimizde yer alıyor.

Son dakika Antalya'da bugün okullar tatil mi? Antalya Valiliği'nden tatil açıklaması geldi mi? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ tarafından yayımlanan son dakika uyarısı ile Antalya'da beklenen şiddetli fırtına ve yağış başladı. Antalya için ilk kez kırmızı kodlu uyarı yapılırken İl Meteoroloji bölge müdürü Davut Öztürk’ün kırmızı kodla ilgili çok tehlikeli bir meteorolojik olaya işaret ettiğini belirterek vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı. Öğrenciler ve veliler yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini araştırmaya başladı. Antalya Valiliği'nin tatil açıklaması haberimizde yer alıyor...

ANTALYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu "Okulların tatil olup olmayacağı konusunda 10 bine yakın mesaj geldi. Riske göree tedbir almak durumundayoz, şu anda öyle bir risk yok. Okullar yarın da tatil edilmeyecek." dedi.

HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN.
 

ANTALYA HAVA DURUMU

11 Aralık'ta Antalya'da havanın 15°C, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların şiddetli, il merkezi ile batı ilçelerinde aşırı olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya merkez, Serik, Kemer, Kumluca ve Finike ilçeleri için "aşırı yağış" uyarısında bulundu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Antalya'da bugün başlayan sağanağın yarın sabah saatlerinden itibaren Antalya merkez, Serik, Kemer, Kumluca ve Finike çevrelerinde şiddetleneceği, Perşembe günü öğle saatlerine kadar metrekareye 100-250 kilogram civarında yağış bırakacağının tahmin edildiği belirtildi.

KIRMIZI KODLU İLK UYARI

Bu uyarı, kuvvetli meteorolojik hadiselerde vatandaşları uyarmak amacıyla başlatılan "renk kodu sistemi" kapsamındaki ilk kırmızı kodlu uyarı olma özelliğini taşıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX