0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Şubat 2020 Pazartesi 09:22:00 - Güncelleme:24 Şubat 2020 Pazartesi 15:11:00

İnsanlığın bittiği an! Katil İsrail askeri cenazeyi buldozerle sürükleyerek parçaladı

Son dakika haberine göre; İsrail askerleri, Gazze sınırında şehit ettikleri Filistinli vatandaşın cansız bedenini buldozerle sürükleyerek parçaladı. İnsanlıktan nasibini almamış olan askerler, cenazeyi kurtarmaya çalışan bir Filistin vatandaşını da bacağından yaraladı.

İşgalci İsrail askerlerine ait görüntüler dehşete düşürdü. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, bir grup İsrail askeri bu sabah Gazze sınırı yakınında bir kişiyi şehit etti. Kimliği henüz bilinmeyen kişinin naaşını almak isteyen bir grup Filistinli vatandaşlara bölgeye gelen İsrail ordusuna ait buldozer müdahale etmeye çalıştı. Naaşı almaya çalışanlara ateş açan İsrail askerleri bir kişiyi bacağından vurdu.

DEHŞET VEREN GÖRÜNTÜLER

İşgalci İsrail askeri tarafından açılan ateş sonrası Filistinliler şehidin naaşını bırakmak zorunda kaldı. Grubu takip eden İsrail buldozeri şehidin cesedini almaya çalışırken korkunç görüntüler ortaya çıktı. İsrail ordusuna ait buldozeri kullanan kişi, şehit olan Filistin vatandaşının naaşını önce kepçeye almak istedi ancak cesedi parçaladı. İnsanlıktan nasibini almamış olan İsrail askeri daha sonra parçalanmış cesedi sürükleyerek bölgeden uzaklaştı.

İsrail askerlerinin Gazze'nin Abasan beldesinin doğusundaki sınır telleri yakınında bulunan 2 Filistinliye ateş açması sonucu bir kişi şehit olmuş, bir kişi de yaralanmıştı.Askerler daha sonra, şehit olan ve yaralanan kişileri almak isteyen Filistinlilere de ateş açarak iki kişiyi ayağından yaralamıştı.

Öte yandan İsrail ordusu, "patlayıcı madde yerleştirmek" için sınıra yaklaştığını iddia ettiği 2 kişiye ateş açıldığını duyurmuştu. Kaynak: İsrail askerlerinden Filistinli şehidin naaşına insanlık dışı uygulama 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX