0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2020 Pazar 22:14:00 - Güncelleme:23 Şubat 2020 Pazar 22:21:00

MSB paylaştı... PKK/YPG’nin bombalı saldırısında yaralanan Suriyeli çocuk: Bizden ne istiyorlar!

Barış Pınarı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin bombalarının hedefi olan Suriyeli çocuk, Benim kimseye bir zararım yok. Bizden ne istiyorlar!" diye haykırarak terör örgütünün alçak ve kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

Eli kanlı terör örgütünün Tel Abyad'daki bombalı saldırısı sonucu yaralanan Suriyeli çocukları ziyaret eden Mehmetçik, yüzleri güldürmeyi devam ediyor. Barış Pınarı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’nin bombalarının hedefi olan Suriyeli çocuk, “Benim kimseye bir zararım yok. Bizden ne istiyorlar!" diye haykırarak terör örgütünün alçak ve kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

Suriyeli çocuk, "Dışarıda yürürken bir anda bomba patladı haberim yoktu. PKK/YPG'liler koydu. Türk askeri ve doktorları beni hastaneye götürdü. Şu an ayağım iyi. Allah doktorlardan ve hemşirelerden razı olsun. Türk askerlerine, doktorlarına ve hemşirelerine çok teşekkür ederiz." dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX