0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00

Çaresizlerin umudu Gülsüm anne

Antalya’da, geçirdiği kaza sonucu yatağa bağımlı hale gelen kimliği meçhul gence Umut’ ismini verip yıllarca bakımını üstlenen Gülsüm Kabadayı, şimdi de felç olan eski eşine sahip çıktı.

Korkuteli’de, kamuoyunun “Umut” ismiyle tanıdığı kimliği meçhul gence 10 yıl boyunca evladı gibi bakarak, Türkiye’nin takdirini toplayan 50 yaşındaki Gülsüm Kabadayı, iyilik dağıtmaya devam ediyor. Umut’u kaybetmenin acısını hala yüreğinde taşıyan Kabadayı, engelliler için dernek kurdu. 

DERNEK KURDU 

Köy köy gezerek tespit ettiği engelliler için yardım kampanyaları düzenleyen Gülsüm anne, şimdilerde beyin kanaması sonucu sol tarafı felç olan ve konuşma yetisini kaybeden, 2006’da boşandığı eski eşi Zekeriya Ağar’ın (60) bakımını üstlendi. Umut’a baktığı yatakta eski eşine de bakan Kabadayı, Umut’un tedavisi sırasında öğrendiği fizik tedavileri uyguluyor. 

Umut’un, Rusça sözcüklere tepki vermesinden dolayı Rus uyruklu olduğu düşünülmüş, Gülsüm anne Rusya’da kahraman ilan edilmişti.

NİCE ZEKERİYALARA BAKARIM 

Haberi alır almaz hastaneye koştuğunu belirten Gülsüm Kabadayı ‘’ Gittim baktım durumu kötü. Felçliydi, konuşamıyordu. Allah bana sağlık versin, ben nice Umutlara, Zekeriyalara, Ayşelere bakarım. O Allah’ın bir kulu, herkes hata yapar. Allah kullarını affederken ben niye affetmeyeyim’’ diye konuştu. Eski eşinin Umut’u çok sevdiğini belirten Gülsüm anne “Bazıları Umut yüzünden ayrıldığımızı söylüyordu ama bu gerçek değil. Eşim Umut’u çok sever, ara sıra ziyaretine gelirdi” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX