0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Haziran 2019 Cumartesi 12:45:00 - Güncelleme:15 Haziran 2019 Cumartesi 12:53:00

Ünlü gurme Vedat Milor: Sincap videolarını takip etmek için yan hesap açtığım doğru

Ünlü gurme Vedat Milor Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Instagram sosyal medya platformunda yan hesap açtığını doğrulayarak, "Instagram’da şirin sincap videolarını takip etmek için yan hesap açtığım doğru." ifadelerine yer verdi.

TM Dijital Haber Merkezi
 
Ünlü gurme ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Instagram sosyal medya platformunda sincap videolarını takip etmek için yan hesap açtığını duyurdu.
 
Twitter'da şahsi hesabından açıklama yapan Vedat Milor, "Instagram’da şirin sincap videolarını takip etmek için yan hesap açtığım doğru. O yüzden gerçek hesapları ile yazamadıklarını yan hesaplarıyla yazanların kötü niyetli olup olmadıklarını daha iyi anlıyorum artık." ifadelerine yer verdi.


 
"Samimiyetle soruyorum ana hesabınızdan takip etmenizin ne sakıncası vardı ki?" sorusu ile kendisine tepki gösteren bir Twitter kullanıcısına Vedat Milor, "Her beğeniden sonra “hayırdır? şimdi de sincapları mı yemeye başlayacaksın?”, “abi sincap tava için iyi bir tarifin var mı?” diyenler oluyordu." şeklinde cevap verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX