0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Mayıs 2022 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:30 Mayıs 2022 Pazartesi 08:00:00

Turp suyu böbrek taşı düşürmeye yardımcı

Bir hafta boyunca her gün bir bardak turp suyu içmek böbrekteki taşın dökülmesine yardımcı oluyor. İçerdiği zengin besin değerleri sayesinde güçlü bir antioksidan olan turp suyu kansere karşı etkilidir.

Bir hafta boyunca her gün bir bardak turp suyu içmek böbrekteki taşın dökülmesine yardımcı oluyor. İçerdiği zengin besin değerleri sayesinde güçlü bir antioksidan olan turp suyu kansere karşı etkilidir. Böbrek taşı sorununuz varsa düzenli olarak turp suyu tüketerek bu durumdan kurtulabilirsiniz. İçeriğinde bol miktarda C vitamini barındırır, akciğerleri ve bronşları temizleyici bir etkiye sahiptir. Kemiklerin ve dişlerin gereksinim duyduğu kalsiyum ve potasyum ihtiyacının karşılanmasında oldukça etkilidir. Düzenli turp suyu tüketimiyle vücutta bulunan serbest radikallerin dengelenmesini sağlayabilirsiniz.

Etiketler : turp turp suyu böbrek taşı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX