0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:18 Haziran 2019 Salı 09:20:00

Gudelj kapışması

Fenerbahçe ve Galatasaray, Sırp ön libero Nemanja Gudelj için yarışıyor. Çin’de oynayan futbolcu serbest kalmak için kulübüyle anlaşınca, iki takım da Gudelj’e talip oldu.

GÜNEŞ

TÜRKİYE’DE yaz transfer döneminin resmen başlamasının ardından Portekiz basını, ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili gündem yaratan bir iddia ortaya attı. İki kulübün, Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou Evergrande'nin formasını giyen Nemanja Gudelj ile ilgilendiği öne sürüldü. Portekiz basınından O Jogo gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre iki kulüp, Sırp ön libero Nemanja Gudelj için karşı karşıya geldi.

BEDAVAYA ALINACAK

 ■ HABERDE, 27 yaşındaki Sırp ön liberoyu geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynatan Sporting Lizbon'un oyuncuyu kadrosunda tutmak istediği ancak Fenerbahçe, Galatasaray, Newcastle United ve Real Betis karşısında şansının çok az olduğu ifade edildi. Guangzhou ile olan sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Gudelj'in, kulübünden bedelsiz olarak 6 ay önce ayrılmak için izin aldığı öğrenildi. Oyuncunun piyasa değeri şu an 6,5 milyon euro.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX