0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00

Cimbom'a 2. Viking

Stoke City’nin geri çağırdığı Senegalli oyuncunun yerine arayışlara başlayan Galatasaray, Norveçli Iver Fossum’u da listesine ekledi. 22 yaşındaki orta saha için Martin Linnes de devreye girdi.

GÜNEŞ

MENAJERİNE TEKLİF SUNULDU

GALATASARAY’DA transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor… Sezon sonunda kiralık oyuncuları Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru ile yollarını ayıracak olan Sarı-Kırmızılılar, bu iki ismin alternatiflerini aramaya başladı. Henry’nin yerine eski Beşiktaşlı Ryan Babel’i düşünen Cim Bom, Ndiaye’nin yerine ise Norveçli oyuncu Iver Fossum’u gündemine aldı… Bundesliga’ya veda eden Hannover 96’da forma giyen genç orta sahanın menajeriyle irtibata geçildi.

LİNNES DEVREYE GİRDİ

OCAK 2016’da Stromsgodset’ten Alman ekibine gelen 22 yaşındaki Fossum için Sarı-Kırmızılılar’ın Norveçli yıldızı Martin Linnes de devreye girdi. Linnes’in milli takımdan arkadaşı olan Fossum’a Galatasaray, Türkiye ve İstanbul hakkında bilgiler verdiği hatta taraftarların videosunu gönderdiği belirtildi. Martin’le görüşmesinin ardından genç oyuncunun fikrinin değiştiği ve Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

TAM BİR JOKER OYUNCU

BU sezon Hannover 96 formasını Bundesliga’da 9, Almanya Kupası’nda ise 2 kez giyen Fossum, toplamda 453 dakika sahada kaldı ve skora katkı sağlayamadı. Takımı ikinci lige düştüğü için ayrılmak isteyen 22 yaşındaki yıldızın sözleşmesi 2020’de bitiyor. Piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Norveçli için Cim Bom’un Almanlara 1 milyon euro önereceği belirtildi. Fossum, Merkez orta saha olmasında rağmen sağ bek, 10 numara ve ön libero da oynayabiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX