0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Temmuz 2021 Pazar 07:30:00 - Güncelleme:04 Temmuz 2021 Pazar 07:30:00

Kulaktaki sorun felce neden olabilir

İşitme yetisinin azalması, çınlama hissi veya kulaktan dışarı doğru gelen akıntı, kulak zarı delinmesinin işareti olabilirken; bu ince zarın gördüğü hasar; yırtılma veya delinme olarak sonuçlanabiliyor

İşitme yetisinin azalması, çınlama hissi veya kulaktan dışarı doğru gelen akıntı, kulak zarı delinmesinin işareti olabilirken; bu ince zarın gördüğü hasar; yırtılma veya delinme olarak sonuçlanabiliyor. Kişiye ağrı duygusu vermeden gerçekleştiği için bazen önemsenmiyor olması daha büyük ve önemli rahatsızlıklara da yol açabilir. Özellikle yaz mevsimiyle birlikte başlayan deniz ve havuza girme zamanı bu sürecin çok daha özenli bir şekilde önemsenmesini gerektiriyor. Doç. Dr. Abdülkadir Özgür; kulak zarı delinmesi hakkında bilgiler vererek, özellikle yaz mevsiminde deniz ve havuza girenlerin dikkatli olması gerektiğini belirtti ve şikayet olduğu takdirde mutlaka muayene yapılması gerektiğini söyledi. Dikkate alınmayan küçük şikayetlerin, yüz felci, menenjit, beyin apsesi gibi ciddi hastalıklara sebep olabileceğini ifade etti.

Etiketler : Abdülkadir Özgür kulak zarı delinmesi çınlama hissi İşitme yetisinin azalması
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX