0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Temmuz 2021 Salı 08:30:00 - Güncelleme:06 Temmuz 2021 Salı 08:30:00

Kanserin panzehiri zerdeçal

Zerdeçal romatizmal hastalıklar başta olmak üzere alzheimer, kanser ve diyabete karşı tam anlamıyla ilaç görevi görüyor.

Zerdeçal romatizmal hastalıklar başta olmak üzere alzheimer, kanser ve diyabete karşı tam anlamıyla ilaç görevi görüyor. Uzmanlar bu baharatla hazırlanan karışımın, sindirim sistemini hızlandırıp, kötü bakterileri ve virüsleri yok ettiğini dile getiriyor. Bitkisel tedavi uzmanları "Zerdeçal'ın bu kadar güçlü olmasını sağlayan, içeriğindeki curcumin maddesidir. Curcumin, antioksidanlarla doludur, mikroplarla savaşır ve enflamasyonu azaltır. Curcumin'in hücre zarına pozitif etkisi vardır. Düzenli tüketildiğinde kolon, meme, cilt ve prostat kanserinin önlenmesine yardımcı olur; etken maddesi olan kur kurkumin kanser hücrelerinin yayılmasını geciktirir. LDL'yi düşürerek kolesterol seviyesinin dengelenmesini sağlar. Karaciğer rahatsızlıklarına iyi gelen zerdeçal, antioksidan olduğu için vücutta biriken zararlı maddelerin dışarı atılmasını sağlar. Antioksiden ve anti-enflamatuvar etkileri sayesinde, yüksek kan basıncı ve inflamatuvar problemlerini kontrol altına alınmasına yardımcı olur" dedi.

Etiketler : Kanserin panzehiri Zerdeçal romatizmal hastalıklar alzheimer kanser ve diyabet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX