0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 09:11:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 09:11:00

MasterChef takım oyununu hangi takım kazandı? MasterChef yeni yarışmacı Müge Güney kimdir?

15 Eylül akşamı TV8 ekranlarına yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında yaşananlar merak konusu oldu. MasterChef takım oyununu hangi takım kazandı? MasterChef yeni yarışmacı Müge Güney kimdir? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. MasterChef'in Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık oyunu ve Masterclass ödüllü takım oyunu için kıyasıya rekabet yaşandı. Pazar akşamı yayınlanan bölümünü izleme fırsatı bulamayan takipçileri merak ettiği konuların yanıtını öğrenmek istiyor.

MasterChef Pazar akşamı yayınanan bölümde katılan yeni yarışmacı Müge Güney kimdir? MasterChef Masterclass'ı hangi takım kazandı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. MasterChef'in Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık oyunu ve Masterclass ödüllü takım oyunu oynandı. Kıyasıya bir yarışın yaşandığı MasterChef Türkiye 13. bölümde yaşananlar ve yarışmaya katılan yeni yarışmacı Müge Güney merak konusu oldu. MasterChef'te neler yaşandığı ve MasterChef yeni yarışmacısı Müge Güney hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. 

 

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te bu gece ilk olarak kaptanlık oyunu oynandı. Mantı yapılan yarışmada en iyi 3 tabağı Cemre, Eda ve Suna yaptı. Haftanın kaptanı ise Cemre olmayı başardı. Mavi takıma kaptan olan Cemre, Kırmızı takımın kaptanı olarak Batuhan Bayır'ı seçti.

Mavi Takım: Cemre kaptan; Suna, Güzide, Murat, Yasin, Açelya, Mustafa.

Kırmızı Takım: Batuhan kaptan; F. Batuhan, Rıfat, Ekin, Eda, Müge, Orhan.

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE MASTERCLASS'I HANGİ TAKIM KAZANDI?

Mavi ve kırmızı takım son bölümde Vegan menü çıkararak ödüllü takım oyunu için yarıştılar. İki takım da 6'şar yemek çıkardı. Ödülün kazananı mavi takım oldu. Cemre'nin takımı Somer Şef'ten Masterclass'ta eğitim alacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ YARIŞMACI MÜGE GÜNEY KİMDİR?

Müge Güney, 32 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Uluslararası Lojistik okudu. Kendi mesleğini 1 buçuk sene yaptı. Hiperaktif biri olduğu için mesleğini bıraktığını ve hizmet sektörüne yöneldiğini belirten Güney, ilk olarak servis elemanı sonrasında komi, garson ve son olarak görevine uçan şef olarak devam etti. 

İlk elemelerde Peru'nun meşhur sokak yemeğini yapan Müge Güney, Danilo Şef ve Somer Şef'ten evet, Mehmet Şef'ten hayır alarak; 2 evet 1 hayırla ilk turu geçmeyi başardı. 

Mehmet Şef'in "MasterChef'te kendinizi nerede görüyorsunuz?" sorusuna "Birinci" yanıtını veren Güney, oldukça iddialı olduğunu ifade etti. Ancak sonra 3'lü elemelerde elendi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX