0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Aralık 2019 Salı 09:10:00 - Güncelleme:18 Aralık 2019 Çarşamba 11:35:00

2018 2 dönem buzağı desteklemeleri ne zaman ödenir?

Tarım ve Orman Bakanlığı Yetiştiriciler, hayvancılığın desteklenmesi için buzağı desteği veriyor. Yetiştiriciler desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorsa, almak istediği örgütü üzerinden, herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise doğrudan il/ilçe müdürlüklerine başvuruyor. Bu kapsamda buzağı destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor.

Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar buzağı desteği ödemelerinin yapılmasını bekliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı Yetiştiriciler, hayvancılığın desteklenmesi için buzağı desteği veriyor. Yetiştiriciler desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorsa, almak istediği örgütü üzerinden, herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise doğrudan il/ilçe müdürlüklerine başvuruyor. 

TARIM ORMAN BAKANLIĞI DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

2018/2 BUZAĞI DESTEKLEMELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

2018 yılının 2. ödemesi henüz Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılmadı. Ödemelerin yakın zamanda vatandaşlara yapılması bekleniyor. 2018 yılının 2. ödemesi ile ilgili bir açıklama yapılması halinde haberimiz içerisinde yer alacak.

BUZAĞI DESTEKLEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yetiştiriciler, desteğini hangi yetiştirici/üretici örgütü üzerinden almak istiyorsa, almak istediği örgütü üzerinden, Herhangi bir örgüte üye olmayanlar ise doğrudan il/ilçe müdürlüklerine başvururlar.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX