0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2019 Çarşamba 09:44:00 - Güncelleme:19 Haziran 2019 Çarşamba 09:57:00

Galatasaray, Mevlüt Erdinç'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı

Yerli rotasyonunu sağlam tutmak isteyen G.Saray santrfor bölgesine de alternatif Türk bir golcü istiyor. Hedefte ise Başakşehir ile son yılına giren Mevlüt Erdinç var

Transferde her bölge için ince eleyip sık dokuyan Galatasaray’da amaç, bol alternatifli güçlü bir kadro kurmak. Geçen sezon ‘güçlü kulübe’ sıkıntısı çeken sarı-kırmızılılarda yerli oyuncu rotasyonuna çok önem veriliyor ve transfer politikasının ilkelerinden biri de, kaliteli yerli futbolcu... Bu anlamda forvete de alternatif yerli bir oyuncu isteyen teknik direktör Fatih Terim, 2008 yılından beri gözdesi olan Mevlüt Erdinç’e yeşil ışık yaktı. Geçen sezonu Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren ve toplam 14 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcunun Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Albayrak’tan çıkarma

Galatasaraylı idareciler, teknik direktör Fatih Terim’in kendisini takımda görmek istediğini Mevlüt’e iletirken, golcü oyuncuya “Başakşehir’den bonservisini al, takımda yerin hazır” denildi. Galatasaraylı yetkililer bu transfer için 750 bin avroluk bir bütçe ayırabileceklerini ifade ederken, yöneticilerden Abdürrahim Albayrak da, bonservisi Everton’da olan Henry Onyekuru ve Arsenal ile sözleşmesi biten Danny Welbeck için sahaya indi. İdare menajer Şükrü Hanedar ile birlikte Ada’ya giden Albayrak transferleri kampa yetiştirmeye çalışacak.    

Feghouli büyük şans

Sofian Feghouli’ye, Fransız basınından da methiyeler geldi. Fousseni Diawara, Cezayir Millî Takımı hakkındaki soruları cevaplarken “Feghouli bu sezon Galatasaray’da harikulade bir performans sergiledi. Arkadaşıyla iletişimi kuvvetli ve iş ahlakı üst seviyede olan bir futbolcu. Feghouli, her teknik direktör için bir şanstır” dedi.

Galatasaray’da Banega transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların bir süredir transferi için görüştüğü yıldız futbolcu için son pürüzler de giderilmeye çalışılıyor. Sevilla ile 5 milyon avroya el sıkışan Cimbom, senelik garanti ücret konusunda 3,3 milyon avroya kadar çıkarken en fazla 500 bin avroyu bulacak şekilde de bonus maddeleri eklendi. İş artık yapılacak son görüşmenin ardından imzaya kaldı. (Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX