0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 16:38:00 - Güncelleme:09 Aralık 2019 Pazartesi 17:43:00

Fahriye Evcen'i üzen haber

Geçtiğimiz yıl mide kanseri ameliyatı geçiren ve midesinin bir kısmı ameliyatla alınan Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen'in hastalığı nüksetti.

Babasının iyileşmesi için yoğun çaba harcayan Fahriye Evcen, yeni gelişmeyle adeta yıkıldı. Ramazan Evcen, İstabul’da özel bir hastanede tedavi görüyor.

Bir süre önce anneliği tadan Fahriye Evcen son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Kuruluş Osman'ın Osman Bey'i Burak Özçivit ile 2017 yılında hayatını birleştiren Fahriye Evcen şu sıralar ekranlardan uzak ve oğlu Karan ile ilgileniyor. Oyunculuğa dönmek için öne sürdüğü kuralları konuşulurken Fahriye Evcen'i üzen kötü bir haber gündeme geldi. Fahriye Evcen'i derinden sarsan haber babası ile ilgili. Geçtiğimiz yıl mide kanseri ameliyatı geçiren ve midesinin bir kısmı ameliyatla alınan Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen'in hastalığı yeniden nüksetti. Babasının iyileşmesi için yoğun çaba harcayan Fahriye Evcen, yeni gelişmeyle adeta yıkıldı. Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ise eşi Fahriye Evcen'e destekçi oldu. Fahriye Evcen, babasının sağlığıyla yeniden yakından ilgilenmeye başladı. Ramazan Evcen, İstabul'da özel bir hastanede tedavi görüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX