0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 22:14:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 22:33:00

"Haddinizi bileceksiniz"

Çin’e yakınlığıyla bilinen Aydınlık gazetesinden Çin'in Barış Pınarı Harekatı açıklamalarına sert yanıt geldi. Gazetenin yazarlarından Gaffar Yakınca, sosyal medya hesabından 'Doğru yol-eğri yol konusuna girecek olursak Çin bu işten kazançlı çıkmaz. Sadece Batılılar değil, siz de haddinizi bileceksin' dedi.

Çin Halk Cumhuriyeti, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı açıklamada 'Operasyonu durdurma ve doğru yola geri dönme” çağırısında bulunmuş, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Geng Şuang, operasyonun sonlandırılması konusunda Türkiye'yi uyarmıştı.

'HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ'

Çin'in tepki çeken harekat açıklamalarına Çin’e yakınlığıyla bilinen Aydınlık Gazetesi'nden çok sert bir tepki geldi. Gazetenin yazarı Gaffar Yakınca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Çin, bizden kendi terörle mücadele konseptini anlamamızı beklerken, bize karşı bu küstah tavrı göstermekten çekinmiyor. Doğru yol-eğri yol konusuna girecek olursak Çin bu işten kazançlı çıkmaz. Sadece Batılılar değil, siz de haddinizi bileceksiniz' tepkisi gösterdi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX