0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2019 Perşembe 11:55:00 - Güncelleme:27 Haziran 2019 Perşembe 12:09:00

Mehmet Topal, ayrılığın ardından Fenerbahçe yönetimine ve taraftarlara sitem etti

Fenerbahçe'de her yıl ortalama 45 maça çıkan tecrübeli futbolcu Mehmet Topal, ayrılığının ardından yönetime ve taraftarlara sitem etti. Topal, "Ben parama bakarım diyen futbolculara ses çıkarılmadı" dedi.

Dün ani bir kararla Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve şu anda kendisine yurtdışından bir takım bakan Mehmet Topal’ın camiadan sürekli sert tepkiler alması milli futbolcuyu isyan ettirdi. Sarı lacivertli kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen hemen hemen 3 milyon euro’luk alacağından vazgeçen Topal gerek sosyal medya üzerinden gerekse tribünlerden kendisine yönelik ağır hakaretleri kabul etmezken, oyuncunun ‘Artık huzurum için gitmem gerekiyor’ kararından sonra ipleri kopardığı öğrenildi.

'YATARAK PARA KAZANANLARA TEPKİ YOK'

Geride bıraktığımız sezon 36 maçta forma giyerek teknik direktörlerin banko oyuncularından biri olduğunu gösteren Mehmet Topal’ın yönetime, taraftarlara bir hayli sitem ettiği ifade edilirken, kaptanın takım içinde yalnızca alacağı paraya bakan bazı futbolculara gösterilen müsamahanın kendilerine gösterilmediği için çok kızgın ve kırgın olduğu bildirildi.

Fenerbahçe’de oynadığı 7 yılda her sezonda ortalama 45 maça çıkan Mehmet Topal’ın Slimani, Kameni, Benzia gibi futbolcuları kastettiği tahmin edilirken, deneyimli orta sahanın bu süreçte Ali Koç ve yönetim tarafından yalnız bırakıldığı da gelen haberler arasında.  (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX