0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Haziran 2019 Perşembe 17:31:00 - Güncelleme:20 Haziran 2019 Perşembe 17:35:00

Beşiktaş, Ankaragücü forması giyen Boyd için teklifte bulundu

Beşiktaş'ın geçen sezon kiralık olarak Ankaragücü forması giyen Tyler Boyd için kulübü Vitoria Guimaraes'e teklif yaptığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in ikinci yarısında Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan ve gösterdiği performansla beğeni kazanan
Tyler Boyd, Fenerbahçe'nin ardından bu kez Beşiktaş'ın radarına girdi.

Portekiz'in O Jogo gazetesi, Beşiktaş'ın 24 yaşındaki forvet için kulübü Vitoria Guimaraes'e teklif götürdüğünü, Portekiz ekibinin ise siyah beyazlılardan 2 milyon euro istediğini belirtti.

BEŞİKTAŞ BEKLEMEYE GEÇTİ

Beşiktaş'ın Vitoria Guimaraes ile 2020 yılında sözleşmesi bitecek olan Boyd için 2 milyon euro vermeyi fazla bulduğu ve gerekirse transfer için bir sene bekleyebileceği iddia edildi. Siyah beyazlıların sözleşmesinin bitimine bir sene kalan genç forvet için Portekiz ekibinden indirim beklediği, Portekiz ekibinin 2 milyonda diretmesi halinde ise Beşiktaş'ın Boyd için gelecek sezon nabız yoklayacağı yazıldı.

AMERİKA'DAN DA TEKLİFLER VAR

Hem Yeni Zelanda hem de Amerika Birleşik Devletleri pasaportu olan ve geçtiğimiz hafta ilk kez ABD formasını giyen Boyd, Milli Takım'da da iyi bir performans sergilerken futbolcuya MLS'ten de gelen teklifler olduğu kaydedildi.  (Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX