0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:24:00 - Güncelleme:24 Ağustos 2019 Cumartesi 09:25:00

Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanaldan izlenir? Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanaldan izlenir? Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? sorularının yanıtı merak ediliyor. Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Geçen hafta mağlup olan Başakşehir bu karşılaşmadan seyircisi önünde galip gelmek istiyor. Sarı-lacivertli takım Medipol Başakşehir'le deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşmayı heyecanla bekleyen sporseverler Başakşehir Fenerbahçe maçı ile ilgili internet üzerinden araştırma yapıyor. Başakşehir Fenerbahçe maçı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Fenerbahçe maçı hangi kanaldan izlenir? sorularının yanıtı futbolseverler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Geçen hafta mağlup olan Başakşehir bu karşılaşmadan seyircisi önünde galip gelmek istiyor. Sarı-lacivertli takım Medipol Başakşehir'le deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşmayı heyecanla bekleyen sporseverler Başakşehir Fenerbahçe maçı ile ilgili internet üzerinden araştırma yapıyor. Başakşehir Fenerbahçe maçı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor. 

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başakşehir Fenerbahçe maçı bugün oynanacak. Başakşehir Fenerbahçe maçında ilk düdük saat 21.45'te çalacak. Mücadele Başakşehir Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı Halil Umut Meler Yönetecek.

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fenerbahçe maçı, TV kanallarında yayınlanmayacak. Başakşehir Fenerbahçe karşılaşması beIN SPORTS 1 kanalından canlı takip edilebilecek. 

Süper Lig'de ilk haftanın lideri Fenerbahçe, yakaladığı başarıyı sürdürerek taraftarlarını mutlu etmek istiyor. İlk haftayı mağlubiyetle kapatan Başakşehir, güçlü rakibi karşısında galibiyet için savaşacak.

Merakla beklenen Başakşehir - Fenerbahçe maçının 11'leri de netleşmeye başladı. Başakşehir - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri şöyle;

BAŞAKŞEHİR İLK 11 OYUNCULARI

MERT GÜNOK

CAICARA

PONCK

CHEDJOU

AZIZ BEHICH

AZUBUIKE

SONER AYDOĞDU

MOSSORO

ELIA

VISCA

DEMBA BA


FENERBAHÇE İLK 11 OYUNCULARI

ALTAY BAYINDIR

MURAT SAĞLAM

ZANKA

JAILSON

NABIL DIRAR

EMRE BELÖZOĞLU

OZAN TUFAN

DENİZ TÜRÜÇ

GARRY RODRIGUES

MAX KRUSE

VEDAT MURİÇ

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX