0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2017 Cuma 00:03:00 - Güncelleme:17 Kasım 2017 Cuma 00:07:00

Toyota sahipleri kışa meydan okuyacak

Toyota sahipleri geleneksel 'Kış Servis Günleri' kampanyasıyla” zorlu yol ve hava şartlarına hazırlıklı olacak. 

SEVDİ ÇAVUŞOĞLU

30 Kasım tarihine kadar sürecek olan kampanyada Toyota Plazalara gelenler; 2013 yılı ve öncesi modeller için hazırlanan “güvenlik ve filtre” paketlerinde yüzde 15 yedek parça ve yüzde 25 işçilik indiriminin yanı sıra tüm periyodik bakımların işçiliklerinde de yüzde 30  indiriminden yararlanacaklar. 

MOTOR YAĞI HEDİYE 

Güvenlik paketi; ön ve arka fren diskleriyle balataları, ampulleri, silecek lastik ve süpürgelerini içermektedir. Filtre paketindeyse kabin hava, motor hava, yakıt ve yağ filtrelerini içermektedir.Ayrıca tüm modellerde Toyota Forever kart indirimlerine ilave olarak  periyodik bakımlarda 1 litrelik Toyota orijinal motor yağı hediye edilecek. 

160 TL İNDİRİM KUPONU 

Bununla birlikte 4 adet 17 inç ve altı  Michelin lastik alımında bir sonraki bakımda kullanılmak üzere 100 TL’lik, yine 4 adet 18 inç ve üstü Michelin lastik alımlarında ise 160 TL’lik indirim kuponu hediye edilecek. Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini kış bakımı için kendilerine en yakın Toyota Plaza’ya götürmek olacaktır.

Her bütçeye uygun taksit

Toyota’nın kasım ayı kampanyasında; dünyanın en çok satılan otomobili Corolla ve Türkiye’de üretilip tüm dünyaya ihraç edilen C-HR modeli çok uygun taksitlerle sunuluyor. 

Corolla’lar 850 TL’den başlayan taksit imkanıya kampanyada yer alırken, Toyota C-HR 1.250 TL’den başlayan taksitleriyle kasım ayında Toyota sahibi olmak isteyenlere avantaj sağlıyor. Corolla’lar 67 bin 950 TL, Toyota C-HR ise 101 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarıyla tüm Toyota plazalarda alıcılarını bekliyor. 

SIFIR FAİZ İMKANI 

Kampanyada ayrıca 2017 model yılı tüm Avensis, Verso ve Auris Hybrid modellerinde ekim ayı fiyatları kasım ayında da geçerli olacak. Bunun yanı sıra, Toyota Finans ile otomobil sahibi olmak isteyenler için ise sadece seçili Hilux 4x2 ve 4x4 düz vites modellerinde 18 bin TL’lik kredi kullanımında 12 ay vadeye “0” faiz kampanyası sunuluyor. 

ÖDEMEYE MAYISTA BAŞLA 

Toyota’nın kasım kampanyasında yüzde 1,29 başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Kasım kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının mayıs ayında başlayabilecekler. Ayrıca, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota plazalarda “takas” imkanı da bulunuyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX