0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:27 Haziran 2019 Perşembe 08:00:00

Ya Katar ya Kartal

Sarı-Lacivertliler sezon içinde taraftarla sorun yaşayan 33 yaşındaki Mehmet Topal’ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. 2019-2020 sezonu için alacaklarından vazgeçerek ayrıldığını açıklayan tecrübeli oyuncu, Beşiktaş ve bir Katar kulübüyle görüşüyor.

GÜNEŞ

■ FENERBAHÇE, 7 yıldır formasını giyen kaptanı Mehmet Topal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Sezon içinde taraftarlarla sorun yaşayan 33 yaşındaki futbolcu, önceki gün kulüp yönetimiyle bir araya gelerek sözleşmesini feshetti. Mehmet Topal, sözleşmesini feshetmek için 2019-20 sezonu için Sarı-Lacivertli kulüpten alacaklarından vazgeçti. Topal, ayrılık sonrasında yaptığı açıklamayla kulübe veda etti.

KİMSE BUNA CESARET EDEMEZ

■ TOPAL, F.Bahçe’ye transfer olduğu Haziran 2012'den bu yana tek isteğinin bu asırlık çınarın başarılara imza atmasına katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, “Bunun için de terimin son damlasını kadar çalıştım, çabaladım. Ancak özellikle bu sezon boyunca yaşanan yorucu olaylar nedeniyle, ne kulübüme ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için, zor, hatta çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım” dedi.

ALTIPARMAK GÖRÜŞÜYOR

■ F.BAHÇE’DE birlikte çalıştığı herkese teşekkür eden Mehmet Topal, bundan böyle hiçbir açıklama yapmayacağını söyledi. Sarı-Lacivertli kulüpten resmen ayrılan Mehmet Topal’ın gideceği takım merak konusu oldu. Topal’ın menajeri Butur Altıparmak’ın öncelikle Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın yanı sıra Katar’dan da ciddi teklifler bulunan Mehmet’e Karagümrük de talip oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX