0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ocak 2020 Cuma 17:56:00 - Güncelleme:31 Ocak 2020 Cuma 17:58:00

Frankfurt otomobil fuarı tarih oldu

Geçtiğimiz yıl yüzde 30 ziyaretçi kaybına uğrayan Frankfurt otomobil fuarının artık yapılmayacağı duyuruldu. Dünyanın en büyük otomobil fuarı olarak uzun yıllar çok sayıda lansmana ev sahipliği yapan fuar, geçen yıl yüzde 30 ziyaretçi kaybına uğrayarak 560.000 ziyaretçide kalmıştı. Fuarı düzenleyen Alman Otomobil Endüstrisi Birliği (VDA) yeni fuar için Berlin, Hamburg ve Münih gibi şehirlerin değerlendirildiğini açıkladı.

TM Dijital Haber Merkezi

Otomobil sektöründe yaşanan büyük dönüşüm tarihi fuarın sonunu getirdi. Binlerce yeni otomobilin dünya lansmanının yapıldığı kısaca "IAA" olarak bilinen Frankfurt otomobil fuarı artık yapılmayacak. Fuarın yerine alternatif yerler aranırken, ekim ayında Paris'te yapılacak otomobil fuarının organizatörlerinden radikal değişiklikler mesajı geldi. Frankfurt yerine düşünülen şehirler arasında Berlin, Köln, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Münih ve Stuttgart  yer alıyor.

"ADI FRANKFURT KALDI"

Etkinliğe ev sahipliği yapmak için  başka şehirlerden ilgi olduğunu belirten VDA Genel Müdürü Dr. Martin Koers, bir kaç hafta içinde yeni yerin açıklanacağını duyurdu. Bunun kolay bir karar olmadığını söyleyen yetkililerin açıklamarına göre, 'Frankfurt' otomobil fuarı artık Frankfurt'ta düzenlenmeyecek. Son iki yılı yüzde 10'u aşan düşüşle kapatan dünya otomobil sektörünün 2020 yılında da büyüme kaydetmesi beklenmiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX