0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ağustos 2019 Pazar 10:08:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 12:51:00

Astsubay MYO kayıtları nasıl yapılacak?

MSÜ astsubay MYO kayıtları ne zaman yapılacak? Astsubay MYO kayıtları nasıl yapılacak? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sonuçlar 16 Ağustos 2019 tarihinde https://pertemin.msb.gov.tr sayfası üzerinden açıklanmıştı. Başarılı olan adayların kayıt işlemlerine ilişkin süreçler için Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın web sayfasında duyuru yayımlandı.

MSÜ astsubay MYO kayıtları ne zaman yapılacak? Astsubay MYO kayıtları nasıl yapılacak? sorularının yanıtı merak ediliyor. Sonuçlar 16 Ağustos 2019 tarihinde https://pertemin.msb.gov.tr sayfası üzerinden açıklanmıştı. Başarılı olan adayların kayıt işlemlerine ilişkin süreçler için Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın web sayfasında duyuru yayımlandı. Peki, MSÜ Astsubay Meslek Yüksekokullarına kayıt ne zaman, nereden ve nasıl yapılacak? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

MSÜ ASTSUBAY MYO KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Kayıt işlemleri 26 Ağustos-13 Eylül 2019 (Son Tarih 13 Eylül 2019 saat 18.00) tarihleri arasında gerçekleşecek. Kontenjanlarda eksik kalması halinde ek çağrı ve kayıt işlemleri 18-20 Eylül 2019 tarihleri arasında ilgili Astsubay Meslek Yüksekokulunda şahsen yapılacaktır.

MSÜ ASTSUBAY MYO KAYITLARI NASIL YAPILACAK?

Astsubay Meslek Yüksekokulu kontenjanlarına göre çağrı işlemleri Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü ile Astsubay Meslek Yüksekokulları tarafından yapılacaktır. Kayıt yaptırma hakkı elde eden aday bilgileri 26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren günlük olarak https://www.msu.edu.tr ve https://personeltemin.msb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

26 Ağustos 2019 tarihinden itibaren https://www.msu.edu.tr ve https://personeltemin.msb.gov.tr internet adreslerinden yayınlanan listelerde yer alan adaylara ÖSYM tarafından yapılan 2019-MSÜ Sınavına müracaatta belirtikleri telefon numaralarından da çağrı yapılacaktır.

Kendisine internet üzerinden ve telefonla çağrı yapılan her aday çağrı yapıldığı okula kayıt yaptırıp yaptırmayacağını 24 saat içinde beyan etmek zorundadır. İnternet adresindeki çağrı listesinde adı yer alan adaylardan, listenin yayımlandığı tarih ve saatten itibaren 24 saat içinde (çağrı/kayıt işlemleri mesai günlerinde yapılmaktadır) çağrı yapıldığı okulu arayarak geleceğini beyan etmeyen adayların veya çağrı yapıldığı okul tarafından 24 saat içinde 3 defa aranıp ulaşılamayan adayların "ASKERİ ÖĞRENCİ ADAYLIKLARI SONLANDIRILACAKTIR." 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX