0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Eylül 2020 Pazar 16:44:00 - Güncelleme:06 Eylül 2020 Pazar 16:55:00

Yiğit Marcus Aral koronavirüse yakalandı! Sevgilisi koronavirüse yakalanan Şevval Şahin'den açıklama: Tekrar test yaptıracağım!

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in bir süredir aşk yaşadığı Yiğit Marcus Aral'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı. Şahin konuyla ilgili olarak, "Çevremdeki insanların çoğunun test sonucu pozitif çıktı. Birkaç gün sonra tekrar test yaptıracağım. " dedi.

Yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz hafta sevgilisi Şevval Şahin için kesenin ağzını açtı. Sevgilisi Şahin'in çok beğendiği Rumelihisarı'ndaki bir yalıyı aylık 120 bin lira bedelle kiralayan Yiğit Marcus Aral önceki akşam lüks yalısında aralarında Şeyma Subaşı ve Murat Dalkılıç gibi pek çok ünlü ismin katıldığı bir parti verdi.

Takvim'in haberine göre; Türkiye güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, maske takmadı. Partinin ardından Şahin'in sevgilisi koronavirüse yakalandı. Onlarla birlikte eğlenen ünlü arkadaşlarını da panik sardı.

ŞEVVAL ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Şevval Şahin 2. Sayfa programına konuştu ve şunları dile getirdi: “Çevremdeki insanların çoğunun test sonucu pozitif çıktı. Benim ise negatif. Birkaç gün sonra tekrar test yaptıracağım. Evdeyim, kendimi hiç hasta gibi hissetmiyorum.”

(Takvim)

Etiketler : Yiğit Marcus Aral Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral koronavirüs koronavirüs koronavirüs haberleri kovid-19 pozitif kovid-19 2018 Miss Turkey güzeli Miss Turkey güzeli Miss Turkey magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX