0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Haziran 2019 Cumartesi 07:25:00 - Güncelleme:29 Haziran 2019 Cumartesi 07:30:00

Yemekteyiz 28 Haziran kazananı belli oldu! İşte Yemekteyiz 24-28 Haziran birincisi

Yemekteyiz 28 Haziran kazananı belli oldu.. Yemekteyiz 28 Haziran kazananı kim oldu? merak ediliyordu. Sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de dün final heyecanı yaşandı. Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile izleyicisine keyifli dakikalar yaşan Yemekteyiz'de bu hafta yine birbirinden renkli yarışmacılar vardı. Yemekteyiz'in dünkü final bölümünde yine heyecan dorukta. Yemekteyiz'de haftanın finali dün akşam yaşandı. Yemekteyiz'de yarışmacıların birbirlerine verdikleri puan ve Onur Büyüktopçu'nun yarışmacılara verdiği puan ile haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz birincisi için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları...

Yemekteyiz 28 Haziran kazananı belli oldu.. Yemekteyiz 28 Haziran kazananı kim oldu? merak edilen başlıklar arasında yer alıyordu. 28 Haziran akşamı Yemekteyiz'de final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz'de yarışmacıların birbirlerine verdikleri puan ve Onur Büyüktopçu'nun yarışmacılara verdiği puan ile haftanın birincisi belli oldu. Birbirinden farklı karakterde yarışmacıların yer aldığı sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de heyecan yine doruktaydı. Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumu ile izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşan Yemekteyiz'de finalde eler yaşandı? Yemekteyiz haftanın birincisi hakkında tüm detaylar haberimizde... 

YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM BİRİNCİ?
Yemekteyiz bu hafta kimin birinci olduğu açıklandı. Yemekteyiz 24-28 Haziran haftasında birinci olan isim Hava Sarısoy oldu. Havva Sarısoy 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI KİM?


HAVVA SARISOY 24 HAZİRAN YARIŞMACISI

Havva Sarısoy haftanın ilk yarışmacısı! Trabzon'lu olan Havva Sarısoy, 31 yıllık evli ve üç çocuk annesi. Hayatı boyunca hiç profesyonel iş hayatı bulunmayan Havva Sarısoy'un en büyük keyfi, yaz aylarında memleketine gidip çay, fındık toplayıp yemek yapmak

SEMRA DEMİRKOL 25 HAZİRAN YARIŞMACISI

Semra Demirkol, 48 yaşında aslen Sinoplu. İki çocuk annesi Semra Demirkol yıllarca tekstil atölyesinde çalıştıktan sonra mağaza müdürlüğü yapan Semra Hanım şu anda Müşteri Temsilcisi olarak çalışıyor. Aynı zamanda internet üzerinden yemek siparişi alıp satan Semra Demirkol, Yemekteyiz'de Salı akşamı marifetlerini göstermeye hazırlanıyor.

MUAZ YILDIRIM 26 HAZİRAN YARIŞMACISI

Muaz Yıldırım 33 yaşında Muş'lu! Hayatını animatörlük yaparak kazanan Muaz Yıldırım, 5 yıllık evli ve bir çocuk babası Üniversitede Coğrafya bölümünde okurken okulu bırakıp palyaçoluk yapmaya başlayan Muaz Yıldırım en önemli hobileri arasında yemek yapmak geliyor.

GAMZE UGAN 27 HAZİRAN YARIŞMACISI

Gamze Ugan 24 yaşında öğrenci. Yemekteyiz'de bu haftanın en genç yarışmacısı Turizm Otelcilik Mezunu olan Gamze Hanım şu anda Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümünde okuyor.

AYŞEGÜL ALTINBAŞ 28 HAZİRAN YARIŞMACISI

Ayşegül Altınbaş 5. gün yarışmacısı. Takı Tasarımcısı olan Ayşegül Altınbaş, 45 yaşında ve Gaziantepli Evli ve üç çocuk annesi olan Ayşegül Altınbaş kuyumculuk ve takı tasarımı üzerine çalışıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX