0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 15:32:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 16:07:00

Yeliz Yeşilmen yaşadığı olayı gözyaşları içinde anlattı! Yeliz Yeşilmen hüngür hüngür ağladı

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, otobanda aracıyla seyir halindeyken benzini bitince zor anlar yaşadı. Yeliz Yeşilmen, yaşadıklarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, aracıyla yolculuk yaparken otobanda benzin bitince sinirden gözyaşlarına boğuldu. Çocuklarıyla otobanda kalmaktan korkan Yeşilmen, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, aracıyla yolculuk yaparken otobanda benzin bitince sinirden gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, aracıyla yolculuk yaparken otobanda benzin bitince sinirden gözyaşlarına boğuldu. Çocuklarıyla otobanda kalmaktan korkan Yeşilmen, yaşadığı duyguları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

OTOBANDA BENZİNİ BİTEN ŞARKICI YELİZ YEŞİLMEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Yeliz Yeşilmen, dün dolu benzinli aracıyla yolculuk yaparken yolda kaldı. Çocuklarının da yanında olmasıyla panik olan Yeşilmen, gözyaşları içinde "Kimlerin gözü kalıyor bilmiyorum" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan ünlülerin başında Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabının hikaye kısmından video yayınlayarak yaşadığı talihsiz bir olayı anlattı. Çocuklarının da içinde olduğu aracıyla ıssız bir otobanda yolda kalan Yeşilmen, yaşadığı olayı gözyaşları içinde şöyle anlattı: "Az önce hüngür hüngür ağladım çünkü benzin sıfıra indi. 100 kilometrelik yolda bir tane benzinlik bulamadım. 120 km benzin vardı. Allah'ın nasıl bir mucizesi olabilir ki ben sıfırı gösteren benzinle arabayı boşa alıp 10 km gittim. Kimlerin gözü kalıyor, ne oluyor bilmiyorum. Sonra mutluluktan mı sevinçten mi stresten mi ağlamaya başladım. Gerçekten Allah'a şükürler olsun. Gerçekten kalpten dua edin bu bir mucize. Çok yıprandım sinirden ağladım."

İLK KEZ METROYA BİNDİ

Kapalı yerden kalmaktan çok korktuğunu söyleyen Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde geldiği İstanbul'da metroya bindi. Bu anları Instagram hesabından yayınlayan Yeşilmen,"Çok korkuyorum. Yeraltı kapalı ve hızlı, elim ayağım titriyor" dedi. Yeşilmen bu paylaşımıyla bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Kullanıcılar Yeliz Yeşilmen için "Gören de balta girmemiş ormanlara, safariye falan gitti sanacak. Alt tarafı metroya bindin ne bu hareketler?" yorumunu yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX