0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00

Kısa mesafe çilesi

İstanbul otogarında kısa mesafe yolcusu almayan taksiciler vatandaşı çileden çıkardı. Polis, durdurduğu taksilere müşterileri kendi bindirdi.

Otogarda yoğunluk oluşturan vatandaşlar, memleketlerinden getirdikleri malzemelerle taksi çilesi çekti. Taksicilerin yakın mesafe olması nedeniyle kendilerini almadıklarını iddia eden bazı vatandaşlar, duruma isyan etti. 

DEĞİŞİM SAATİ BAHANESİ 

Vatandaşları cep telefonu kamerasıyla kaydettiği olayda, bazı taksicilerin gidecekleri yeri sorduktan sonra değişim saatini bahane ederek müşterileri araçlarına almadığı, bu nedenle tartışmalar çıktığı görüldü. 

O ANLARI KAYDETTİLER 

Görüntülere, polis ekiplerinin bir taksi sürücüsüne yolcuyu almasını söylediği, şoförün ise ısrarla değişime gideceğini söyleyerek, yolcuları almak istemediği de yansıdı. Yaşanan kısa süreli diyaloğun ardından taksicinin vatandaşı araca bindirdiği görüldü. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX