0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00

Eski sevgiliye kanlı pusu

İzmir'de, güzellik salonu işleten eski sevgilisini pompalı tüfekle öldürüp kız kardeşini yaralayan cani, aynı silahla kendini vurarak intihar etti.

Korkunç olay, sabah 08.00’de Konak ilçesine bağlı Mimar Sinan mahallesinde yaşandı. İddiaya göre İ.Ç. isimli şahıs, sabah saatlerinde, aralarında husumet bulunan eski sevgili Birgül B'nin işlettiği kuaför dükkanının önüne gelerek beklemeye başladı. Bir süre sonra Birgül B. ve kız kardeşi, işyerini açmak için geldi. Birgül B. ve İ.Ç. arasında tartışma çıktı. 

Birgül B. ve İ.Ç'nin cenazeleri,incelemenin ardından adli tıbba götürüldü.

ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ 

Olayın büyümesi üzerine İ.Ç, Birgül B. ve Birgül B’nin kız kardeşi Songün B’ye yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş açtı. Ardından silahı kafasına dayayarak tetiği çekti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde yatan Birgül B. ve İ.Ç'nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı durumdaki Songün B. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından tüm mahalle sokağa döküldü. 

Kız kardeşlerin yakınları, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. 

'ŞİKAYET EDECEĞİM' DEMİŞ 

Acı haberi alarak kuaför dükkanının önüne gelen kız kardeşlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ambulansla Birgül B'nin da yakınları da hastaneye kaldırıldı. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp kurumuna gönderildi. Zanlının, Birgül B'yi bir süredir rahatsız ettiği, savcılığa şikayet edeceğini söylemesi üzerine öldürmekle tehdit ettiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX