0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:20 Eylül 2019 Cuma 08:00:00

Denizden çuval çuval ölü tavuk çıktı

Sakarya’da, çiftliklerden nehre atıldığı iddia edilen çuvallar dolusu ölü tavuk, Karasu’da deniz kıyısına vurdu. Ölü tavukları esnaf topladı.

Sakarya Nehri’nin Karadeniz’e döküldüğü Yenimahalle mevkiinde, denizde ölü çuvallar dolusu ölü tavuk gören esnaf tekneyle denize açılarak çuvalları topladı. 

HER YIL AYNI MANZARA 

Çuvalların nehrin yakınındaki tavuk çiftliklerinden  atıldığını iddia eden vatandaşlar, çiftlik sahiplerinin tavukları gömmek yerine kısa yoldan nehre attığını, bunların denize aktığını ve bu olayın her yıl tekrarlandığını söyledi. 

TURİSTLERİ KAÇIRIYOR 

Yenimahalle muhtarı Ali Beyaz, cezai işlem uygulanmadığı için bu olayın her yıl 2-3 kez tekrarlandığını belirtti. Bölgedeki işyeri sahiplerinden İbrahim Bayraktar da tavuk ölülerini gören ve kötü kokudan dolayı rahatsız olan turistlerin tesislere uğramadığını belirterek önlem alınmasını istedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX