0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:26 Haziran 2019 Çarşamba 08:04:00

Bu nasıl mümkün?

Soygun sonrası kaçarken polisle çatışmaya giren çete üyesi 'Parayı geri getireceğim' deyince serbest bırakıldı. Polise kurşun sıkan hırsızın elini kolunu sallayarak dolaşması tepkilere neden oldu.  

PARAYLA BİRLİKTE KAÇTI

Kahramanmaraş'ta bir aracın camını kırarak içindeki 139 bin lirayı çalan soygun çetesi üyelerinin yolu, Sivas'ın Kangal ilçesi yakınlarında barikatla kesildi. Teslim olmayı reddeden soyguncular, polise ateş açtı. Çıkan çatışma sonrası çetenin 10 üye-si yakalanırken, Azer M, parayla birlikte kaçtı. 

Onlarca suç kaydı olan azılı hırsızlık çetesinin, şehir şehir dolaşarak kapkaç ve soygun yaptığı ortaya çıktı.

Dokuz suç kaydı ve 2 ayrı aranması olan Azer M'nin serbest bırakılmasına sosyal medyada tepki gösteren vatandaşlar ”Bu karar hırsızlara cesaret verir” görüşünü dile getirdi. Azer M. ile birlikte 3'er aranması olan 2 çete üyesi daha serbest bırakıldı. 

İTİRAFA RAĞMEN SERBEST

Azer M, polisle girdiği çatışmadan bir gün sonra yakalandı ancak üzerinden para çıkmadı. Sorgusunda suçunu itiraf edip, parayı 10 gün içinde sahibine teslim edeceğini söyledi. Verdiği söz, azılı hırsıza özgürlük(!) yolunu açtı. Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX