0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Şubat 2020 Cuma 18:17:00 - Güncelleme:28 Şubat 2020 Cuma 18:20:00

50 gün sonra düğünü vardı: Şehit ateşi Sancaktepe’ye düştü

İdlib’de rejim güçlerinin düzenlediği alçak saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Sancaktepe’deki baba ocağına şehadet haberi ulaştı. Şehidin 50 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi. Şehidin acılı dayısı Umut Baysal, Allah’ım bayrağımızı indirmesin. Yüce Mevla şehitlerimizi yüceltsin dedi.

İdlib’de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Emre Baysal’ın Sancaktepe Mevlana Mahallesi’ndeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş da şehit ailesine taziye için eve geldi. Sancaktepe Belediyesi tarafından evin bulunduğu sokakta taziye çadırı kuruldu.

Şehit Uzman Onbaşı Baysal’ın 50 gün sonra düğünü olacağı, aynı zamanda kardeşinin de Konya’da vatani görevini yerine getirdiği öğrenildi.

Şehidin acılı dayısı Umut Başal, “Allah’ım bayrağımızı indirmesin. Yüce Mevla şehitlerimizi yüceltsin. Kendisi nişanlı. Nisanın 20’sinde düğün olacaktı. Evini tuttu, eşyasını aldı. Nasip olmadı. Şehitlik mertebesine yükseldi. Ne diyeyim konuşması çok zor” dedi.

ŞEHİDİN DAYISINDA YÜREK YAKAN SÖZLER

Suriye'de şehit olan kahramanlarımızın kimliklerini belli olmaya başladı. Uzman Onbaşı Emre Baysal'ın, İstanbul Sancaktepe'deki evine gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi verdi. Haberin ulaşmasının ardından evin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin dayısı Umut Başıl, 'Vatan sağ olsun bayrağımızı Allah indirmesin. 20 Nisan'da evlenecekti. Evini tuttu, eşyasını aldı ama nasip olmadı.' diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX