0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Temmuz 2021 Pazar 10:00:00 - Güncelleme:25 Temmuz 2021 Pazar 10:00:00

Tulum'da Hadise rüzgarı

Popçu Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'le gözlerden uzak yaşadığı aşklarını Tulum'a taşıdı.

Popçu Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'le gözlerden uzak yaşadığı aşklarını Tulum'a taşıdı. Şarkıcı, Dinçerler'le Meksika'nın partileriyle meşhur olan beldesinde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor.

Oyuncu Kaan Yıldırım'la yaklaşık 1,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Hadise, gönlünü Gloria Jean's Coffees'in sahibi Mehmet Dinçerler'e kaptırdı. Bodrum'da bir mekanda arkadaşlarının doğum günü yemeğine birlikte katılarak aşklarını gözler önüne seren Hadise, Dinçerler'le çıktıkları Meksika tatiline devam ediyor. Çift, soluğu sosyetenin partileriyle meşhur olan gözde tatil beldesi Tulum'da aldı. Kumsalda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran Hadise ve Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesaplarından peş peşe fotoğraf yayınladı. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Mehmet Dinçerler'e Hadise, magazin basınıyla konuşma yasağı koymuştu.

Etiketler : Popçu Hadise Mehmet Dinçerler Tulum Meksika
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX