0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Aralık 2016 Cumartesi 10:37:00 - Güncelleme:31 Aralık 2016 Cumartesi 10:39:00

‘Survivor Taner'den yeni skandal!

‘Survivor' yarışmasıyla bir anda popüler olan ve yarışma sonrasında bir çok olumsuz olaya adı karışan Taner Tolga Tarlacı, Taksim’de ortalığı birbirine kattı.

 

Bir yarışma programında olağan dışı hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, dün yine bir skandala imza attı. Yarışma programından ayrıldıktan sonra İstanbul’da çeşitli olaylara adı karışan Taner Tolga Tarlacı, bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı.

 

Polisten kaçan Taner, İstiklal Caddesindeki sivil güven timi ve araştırma amirliği polisekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis tarafından kaçarken yakalanan Taner Tolga Tarlacı, moralinin çok bozuk olduğunu o yüzden kaçtığını söyledi.

 

Sivil polislerin, Taner'i görüntülemek isteyen gazetecileri tartaklaması ise büyük tepki topladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX