0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:07 Aralık 2019 Cumartesi 10:44:00

'Gönül bağım var'

Spor Toto Süper Lig'de 6 asistle dikkat çeken ve gol attırmaya kupada da devam eden Caner Erkin, Beşiktaş’ta kalmak istediğini yönetime iletti. Yıldız futbolcu yeni sözleşme teklifini, "Gönül bağım var" diyerek kabul etti.

GÜNEŞ

■BEŞİKTAŞ yönetimi, sonu sözleşmesi sona erecek Caner Erkin’le büyük ölçüde anlaştı. Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın “Önümüzdeki sezon mutlaka kalmalı” raporu verdiği yıldız sol bek, yönetimin belirlediği maaş limitine saygı gösterdi. 31 yaşındaki futbolcu, “Beşiktaş bonservisimi İnter’den aldığında talihsiz bir sakatlık yaşamıştım. 5 ay topa vuramadım ama bu kulüp bana sahip çıktı. Gönül bağım var” diyerek yönetimin teklif ettiği rakamı kabul etti.

OYUN AKLI VE YETENEĞİ ÜST DÜZEY

■YILLIK 1 milyon 750 bin euro maaş alan Caner Erkin'e 3 yıllık sözleşme ve 1.2 milyon euro teklif edildiği, ocak ayında imzalanması beklenen sözleşmede şampiyonluk bonusu da olduğu öğrenildi. Bu sezon 17 maçta 8 asist yapan yıldız için hocası Avcı, “Caner’i genç milli takımda da sol bek, iç orta saha, kenar olarak kullanıyordum. Oyun aklı ve yeteneği var. Farklı mevkilerde kullanılabiliyor. Mukavelesi bitiyor, teknik adam olarak devam etmesinden yanayım” demişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX