0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2019 Çarşamba 18:43:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2019 Çarşamba 18:44:00

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Benjamin Tetteh, Reims'e transfer oluyor

Fransız basını, Ganalı golcü hakkında dikkat çeken bir transfer iddiası yayınladı.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde gözdesi olan ve yaz döneminde tekrar gündemine gelen Benjamin Tetteh cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Golcü futbolcunun Reims yolunda olduğu öne sürüldü.

Fransız basınından L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre Fransa Ligue 1 ekibi Reims, Sparta Prag'ın forveti Benjamin Tetteh ile yakından ilgileniyor. Reims teknik direktörü David Guion'un Tetteh'i yeni sezonda kadrosunda görmek istediği ve Fransız ekibinin transfer çalışmaları kapsamında teklif sunduğu iddia edildi.

Mbaye Diagne'nin ayrılık ihtimali nedeniyle Benjamin Tetteh yeniden Galatasaray ile anılmaya başlamıştı. Tetteh'in Fransa'dan gelen transfer teklifine sıcak baktığı ve Reims'e imza atmaya yakın olduğu ifade edildi. Ganalı golcünün geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

(Futbol Arena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX