0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Haziran 2019 Perşembe 15:57:00 - Güncelleme:27 Haziran 2019 Perşembe 16:05:00

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Konoplyanka'nın Schalke'den ayrılacağı açıklandı

Schalke'nin ABD'li teknik direktörü David Wagner, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Konoplyanka'nın takımdan ayrılacağını açıkladı.

1995 yılında Mainz’dan Schalke’ye transfer olan ve Alman kulübünde 2 yıl top oynadıktan sonra Gütersloh’un yolunu tutan David Wagner 22 yıl sonra Schalke’ye bu sefer teknik direktör olarak geri döndü. Geçtiğimiz sezon BundesLiga’da kabus gibi bir dönem yaşayan ‘Maviler’ David Wagner ile yeniden bir çıkış yakalamak isterken, tecrübeli teknik adamın kadro yapılanmasıyla ilgili yaptığı açıklamalar Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı da yakından ilgilendirdi.

Schalke’ye geri döndüğü için çok mutlu olduğunu açıklayan 47 yaşındaki çalıştırtıcı Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği Konoplyanka hakkında önemli bilgiler verdi. Ozan Kabak’a da değinen Wagner, takımdan ayrılacak 3 futbolcunun ismini basın mensuplarıyla paylaşırken ABD’li antrenörün kadroya katılacak isimler hakkında sır vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte David Wagner’in Konoplyakna ve Ozan Kabak açıklamaları…

Yevhen Konoplyanka

Konoplyanka ile oturduk konuştuk, bize yeni bir macera yaşamak istediğini ve takımdan ayrılacağını söyledi.

Ozan Kabak 

Şunu söyleyebilirim ki; ne yapmak istediğimizi gerçekten çok iyi biliyoruz ve Ozan konusunda biraz daha sabıra ihtiyacımız var o kadar… (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX