0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:24 Ekim 2019 Perşembe 08:00:00

Belhanda'nın kaderi Fatih Terim'in elinde

Yönetim, Real Madrid maçında kendisini ıslıklayan taraftara küfür eden Faslı oyuncu için kararı Fatih Terim’e bıraktı. Terim’in vereceği rapor doğrultusunda Belhanda’nın durumu netlik kazanacak.

GÜNEŞ

MAÇ SONUNDA SAHİP ÇIKTI

■ GALATASARAY’DA yaşayan sıkıntılara bir yenisi de Real Madrid maçında eklendi... Zorlu mücadelede Sarı-Kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklananve oyundan çıkarken de tribünlere dönerek küfür eden Younes Belhanda büyük bir krize neden oldu. Faslı oyuncunun soyunma odasından geldikten sonra silah işareti yapması ise bardağı taşırdı. Teknik direktör Fatih Terim maç sonunda öğrencisine sahip çıktı, ancak sular durulacak gibi değil.

ÖZÜR DİLERSE TAKIMDA KALACAK

■ YÖNETİM, Fatih Terim’den Belhanda hakkında rapor istedi... Tecrübeli çalıştırıcıdan gelecek rapor sonrasında 29 yaşındaki oyuncunun Galatasaray’daki geleceği netlik kazanacak. Kısacası Faslı’nın Galatasaray’daki kaderini Terim belirleyecek. İmparator’dan olumsuz bir rapor gelmesi durumunda Belhanda kadro dışı bırakılacak ve devre arasında satılacak. Yıldız oyuncunun Sarı-Kırmızılı takımda kalmasının tek yolu ise taraftardan özür dilemesi...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX