0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Temmuz 2021 Salı 10:00:00 - Güncelleme:27 Temmuz 2021 Salı 10:00:00

Sete çıkmadan dizisi iptal edildi

Erkan Petekkaya'nın Uygar Ataş'la ortak yaptığı, Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı, yeni dizi projesinde kriz çıktı.

Erkan Petekkaya'nın Uygar Ataş'la ortak yaptığı, Sırma Yanık'ın senaryosunu yazdığı, yeni dizi projesinde kriz çıktı. 03 Medya'nın patronu Saner Ayar'ın, Ataş'la arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle dizi iptal edildi.

En son 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesinde kriz patlaklık verdi. Hazırlık aşamasındaki projenin yapımcısı ve senaristi arasında sorun çıktı. Petekkaya'nın Uygar Ataş ile ortak yaptığı, Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin çekimlerine başlamak üzereyken iptal edildi.

Sebep ise 03 Medya'nın patronu Saner Ayar ile Uygar Ataş arasındaki anlaşmazlık gösterildi. İkili arasındaki anlaşmazlık belirsizliğini korurken, Petekkaya'nın sete çıkmadan kabul ettiği dizisi rafa kaldırıldı. Ancak Saner Ayar'ın Erkan Petekkaya ile başka bir dizi film çekmek için hazırlık yaptığı belirtildi. Petekkaya'nın bu projeye sıcak baktığı öğrenildi.

Etiketler : Erkan Petekkaya Uygar Ataş Sırma Yanık Saner Ayar
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX